Nostalgia.


Aku , dia dan Volkswagen. Sumpah aku memang suke cerita ni dulu. Time tu tak silap dalam tahun 1997-2002 macam tu. So elok je dah pandai baca masa 1998 aku pun start baca slot ni dalam Ujang (bapak aku beli) Tapi baca memang merangkak macam kura-kura lah. Standard lah umo pun baru 6 tahun. Tapi aku baca je lah. Tak paham sepatah aram pun. Masa darjah 2 aku dah paham sikit2 dan tak keterlalauan kalau aku cakap aku membaca lancar pun sebab menatang ni. Anyway trimas UJANG. Thumbs up J

4 comments:

  1. sama la..baca Blues Untuk Aku, Student Life n Aku, Dia & Volkswagen..

    Tapi paling suka baca Kartini..pindah Kuantan pun siap bawak novel Kartini tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh tgk upin ipin ke? :p

      Delete
    2. takde la. tak tengok tv pun. kurang suka ^^

      Delete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia