Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)


Tengah jalan-jalan blogwalking, terjumpa pulak blog cantik Cik Tyra.

Sekarang memang dalam mood nak join segala macam segment contest bagai so tanpa segan silu nya aku menjoinkan diri aku :D

Seperti biasa berlaku lah sesi tag mengetag.

Dan dengan bangga dan tanpa segan silu aku mengetag beliau.


Kepada sesiapa yang nak join boleh la klik banner di atas. 

Sekian terima kasih.

:)


p/s : closing date 20 april

31 comments:

  1. moga2 pasni awk lbh rjin joun segmen ;)

    ReplyDelete
  2. malunye kena puji.. hehe..
    terima kasih join.^^ buat terharu je.. hehe.
    nak tengok list blogger yg join, boleh klik link semula ye. ada kat bawah sekali..
    Happy BW! terima kasih skali lg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome. cik tyra memang layak kena puji punn ^^

      Delete
  3. hai.. singgah sini.. dtg dr segmen yg same ;)

    ReplyDelete
  4. hye salam...
    alin dtg dr segmen yg sama...
    dome follow,follow back ok :D

    http://alin8698.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  5. kamelia..acik dtg ziarah blog awak ni..be ur reader n ur fren also.hii..lapang2 jenguk la acik ye..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ..sy sggah bw dri segmen same^^ salam sahabat blogger:) jmput sggah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html maseh..

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.rajin join segmen ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. saja try-try nak tahu rasa macam mana :P

      Delete
  8. assalamualaikum !
    singgah + follow sini !
    saya dtg dri segmen atas juga..
    ukhuwah fillah..
    jemput ke sini ea..

    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  9. belum ade semangat lagi nak join banyak2 segemn ni.. kadang2 je join.. ape pun gud luck!! ^^

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen dan berblogwalking

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama

    done follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  12. bw & follow sini :)

    http://mujuzacollection.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  13. jln ke mari :)
    done follow,dari segmen yg sama..
    http://dilakhir94.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    happy bw :D

    ReplyDelete
  14. semoga kekal dalam kerajinan kau join segmen2 ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga cepat sembuh.

      ceh tetibe -_-'

      Delete
  15. DONE FOLLOW...jom dtg ke site sy n polo me ;)

    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  16. JalanJalun :)

    Done Follow u , Hit me Back !

    dari Segmen yang Sama jgk :))

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  17. salam ziarah dari jebat..
    dtg dari segmen yg sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/contest-segmen-blogwalking-up-follower.html

    ReplyDelete
  18. Blogwalking dari segmen blogwalking + up follower cik tyra lee..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  19. Haii dah follow,.
    dari segmen yg sama,.
    Hit me back TQ,.

    http://rzyira.blogspot.com/2012/04/contest-segmen-blogwalking-up-follower.html

    ReplyDelete
  20. hye...
    iema bls kunjungan smbil follow...
    thanx ye ^_^

    ReplyDelete
  21. Done follow you . [:
    From same segmen , happy to BW here . XD

    http://akubolehberjaya.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  22. follow sini balik ^^
    Happy BW~

    http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  23. membalas kunjungan anda .
    salam perkenalan yeaa :)

    ReplyDelete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia