garisan




kau berada dalam bulatan
di hadapan kau lukiskan satu garisan
kemudian kau sematkan dalam fikiran

' ini kawasan jajahan '








23 comments:

  1. woii, bace minda aku ke hape ni?

    * tapi bukan kwsn jajahan, but kwsn kekuatan. jom cari diri. aku hilang. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku juga lost ruzz. sampai sekarang enggak ketemu -..-

      Delete
  2. camy, mendalam maksudnya kata kata ni...
    akak minat sastera, tapi tak faham la.. tolong translate kan utk akak, hehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. err saya pun tak faham apa saya tulis ni kak. lol

      Delete
  3. speechless =__= tersirat camni cane nak faham @.@

    ReplyDelete
  4. Ouch. Pedihnya macam tu. Hmph.

    ReplyDelete
  5. kawasan jajahan okey..kalau hati kena jajah..mimpi jeng jenggg

    ReplyDelete
  6. Tiada apa yang dapat kutuliskan
    kerana aku tak berapa nak faham la kan. ;P

    ReplyDelete
  7. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  8. rindu kamu Camy...take care ya!

    ReplyDelete
  9. dan kau berada dalam segi tiga.

    ReplyDelete
  10. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  11. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  12. otak wa sekalang pun tepu, jadi tak larat wa nak explain apa benda lu cakap , boleh gitu? hahaha
    happy 2013! :D

    ReplyDelete
  13. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  14. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia