Udah-udah le dengan Lisa kamu tu.


Muak. Mual.

Beli majalah, selak dalam tengok ada muka Lisa dengan Yusri. 

Buka tv nak tengok bujang lapok, ada lagi ulangan perkahwinan Lisa dan Yusri.

Buka blog, blogwalking, tengok blogger lain bercerita tentang bulan madu Lisa dan Yusri.

Haihhh -_-

Secara jujur, aku amat meminati Lisa Surihani. Bagi aku dia cantik amat dan berwajah melayu tulen. Aku suka lakonan dia. Attitude dia. Dan boleh dikatakan aku adalah fans kepada Lisa Surihani.

Tetapi. Aku tak tau kenapa aku rasa annoying amat. Sana sini orang perkatakan pasal dia. Sampai aku rasa macam err harus ke? Bagi aku cukuplah. Tak perlu di gempar-gempurkan sangat.

Tetibe teringat pulak kisah Erra Fazira beranak dulu. Astro buat liputan segala lagi pasal anak dia tu. Lalu wujudlah rancangan Gugu Gaga Erra. Rancangan yang paling aku menyampah dan aku rasa no point. Ramai jugak yang bahan rancangan tu tapi takleh nak buat apa gak. Kononnya khas untuk peminat Erra.

Mungkin aku yang tak faham. Mungkin aku terlalu pentingkan diri. Mungkin hanya aku yang meluat. Sedangkan yang lain suka. 

Tak tau nak cakap apa lagi. Cuma mampu cakap "udah-udah le" 

**Buat Lisa semoga bahagia ke anak cucu^^

**Maaf buat peminat-peminat Lisa. Personal thoughts only.



p/s : Nantikan debaran perkahwinan Awal dengan Scha pulak (sumpah lagi annoying -_-)

48 comments:

  1. haha . byse la tu hidup artis . kawen msuk tv3 . cerai msok melodi plk .merepek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe. apa lah nak jadi dengan artis sekarang. lansung tak sesuai dijadikan idola -___-'

      Delete
  2. haha samelah kite..meluat tgk gugu gaga erra tu..mcm dia sorg je ade anak.. dia tak sedar program tu menimbulkan riak

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung lah anak dia. kecik-kecik ag dah pandai buat duit :D

      Delete
  3. hakhak, prkhwinan lisa knela umum kat smua org spye smua laki tau yg hrpn dia dh musnah.. ahahaha XD

    ReplyDelete
  4. Erks...terkagum sekejap bila nampak 6000 komentar..=.="

    Paling tak suka perkahwinan Norman dengan Memey..

    Tapaya tanya kenapa..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lansung tak fikir perasaan Abby dan family kan. haihh -_-

      Delete
    2. tu satu hal..satu hal lagi, sebab dah kena tangkap khalwat dulu..lepas kena tangkap boleh pulak kahwin besar-besaran..rasa macam..entah..hehehe

      Delete
    3. tak tahu malu lansung. Memang padan dah dua orang tu. Penipu + perampas ^^

      Delete
  5. hmmmm... lisa... melepas aku... uhuk uhuk...

    merempit jap tenagkan perasaan..
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah-udah le dengan lisa kamu tu

      kehkeh :D

      Delete
  6. sangat annoying semua nie. HAHA. bukan tak minat lisa & yusri, dorang sweet kowt. tp rasanye liputan tu cukuplah sekadar pengetahuan :)n pasal gugu gaga erra tu, sgt lah menyampah. artis lain yg anak lg comel, relax je. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe. then perlu ke show off kemesraan diorang laki bini? -.-

      Delete
  7. Betul2 tu :D Meluat pulak bila bukak blog ni pasal lisa blog ni pasal lisa. argghhh. Serabut gini lah :P

    ReplyDelete
  8. Sabar je la dik oi.... Dah retis femes la katakan.
    BW here n follow u.... Hope follow back. Bukan apa nk tambah kenalan.

    ReplyDelete
  9. samalah kita. menyampah tengok program macam tu. kalau jemput aku pergi majlis kawen tu takpe la pulak. kahkahkah.

    ReplyDelete
  10. bese r tu.. ngah hot stuff.. artis.. ngah bahagia.. sume nak tunjuk.. tapi bile di interview.. ayat artis "saya taknak perkahwinan kami di komersilkan" lawak kot statement.. (-_-")

    ReplyDelete
    Replies
    1. "saya taknak perkahwinan kami di komersilkan"

      wak lu. bajet sungguh hahaha :D

      Delete
  11. biasa la tu, semua nak tahu pasal artis. hahaha. menyampah asyik keluar cerita sama.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe. padahal cerita dah basi -_-

      Delete
  12. biasalah media massa kan, lo dpt ape2 yg terbaru msti nak tyg bnde sme 24 jam. x salah kalau utk info peminat, tp kalau dh 24 jam bnde sama je, peminat pown rse nak muntah

    ReplyDelete
  13. Biar lah berkekalan hingga ke akhir hayat.. kalau anak cucu, lepas tu bercerai pulak kan.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat malu je kan tua-tua bercerai. tapi kalo dah takde jodoh nak buat camana.

      Delete
  14. orang glamer..memang macam ni..
    4 tahun tak habis orang bercerita..

    ReplyDelete
  15. Jom kahwin dengan wa. Tak payah liputan kaw-kaw. Setia tahap tegak macam KLCC. Btw, blog anda best. Hahah.. Saje singgah. Bye.

    ReplyDelete
  16. kau kahwin ajak aku tau dik

    ReplyDelete
  17. hahaha serius annoying jugak tapi nak buat camner..retis nama pon hmm..

    ReplyDelete
  18. Nasib baik tak layan dunia hiburan. Kalau Bola, layan sampai lebam mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan bola, tido bola, mandi bola. bola bola bola :D

      Delete
  19. hi awak,
    kita mintak izin datang mlawat awak nii
    sambil baca2 stalk2 entry awak , hik :)

    haha kita sokong cakap awak tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangganye bila ada orang sokong.

      kehkeh :D

      Delete
  20. hehe.. biasa laa.. kalo dah kisah pasal artis popular kan.. sana sini akan bercakap pasal mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boikot, taknak tengok tv! haha :D

      Delete
  21. hehehehe sila bsabor, biasalah pgantin baru kan..sbb tu muka depa jer kat majalah skrg haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kak apple jadi pengantin jangan lupa ajak tau ^^

      Delete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia