Takde point




Bosan lagi.



Report tak siap.

Kerja tak siap.

Borang tak cop lagi.

Barang tak pack lagi.

Banyak lagi.





Tak sabar. Nak balik. Rindu umi. Rindu adik. Rindu semua.


Banyak kerja terbengkalai.



Habis kisah bosan. Habis kisah malas. Main point MASALAH.


Mungkin aku patut tanya kay are , tips tips menulis karangan yang baik -_-


16 comments:

  1. HAHA tapi rajin update belog .
    HAHA :)

    saya pun rindu famili .
    lagi 3 mingguuuuuu.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. countdown. tak sabar nak balik dah ni. kehkeh :D

      Delete
  2. ok pe tulis camni. simple. asalkan org faham. huhu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni nak buat katun la plak. hekhek

      Delete
  3. msti muke bosan sme cm baby tukan..hee

    ReplyDelete
  4. sempat lagi tu update blog...

    ReplyDelete
  5. bibik... sabo... sabo... jgn stress2... huuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bibik terbaik dari ladang. kahkah

      Delete
  6. kalau dah malas tu, memang takleh nak watpe dah =P ikut tips aku, tunggang langgang r karangan ko.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye. time kasih cikgu. kikiki :P

      Delete
  7. aku komen kat sini..haha tetiba ngantuk mata tengok baby tu.

    ReplyDelete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia