Selamat Hari Raya






Sedar tak sedar rupanya dah tinggal lagi seminggu je lagi nak raya. Huarghhh! Disitu ketensionan mula terasa. Baju raya tak beli lagi!! Kasut raya tak beli lagi!! pffffft -_-


Cuti raya dah la seminggu je. Pastu dengan segala jenis assignment yang kena buat. Segala jenis quiz test bagai. Presentation lagii. Aku tak nampak mana nikmat raya di situ -_-


ok. pedulikan dengan segala jadah itu semua. 


Di kesempatan ini, di bulan Ramadhan yang mulia ini. 
Menyambut ketibaan Syawal yang penuh barokah. 

Aku ingin menyusun 10 jari memohon maaf di atas segala keterlanjuran kata atau perlakuan yang mengundang rasa jelik, bengang dan marah di hati blogger-blogger yang pernah datang lepak blog aku ni, yang pernah tengok saja, yang pernah tinggalkan komen, yang sentiasa menyokong, yang mengutuk, yang follow, yang stalk, yang selalu memenuhi shoutbox aku dan segala macam yang lagi. Aku ucapkan

"SELAMAT HARI RAYA"
"MAAF ZAHIR BATIN"


sekian ;)


30 comments:

  1. iye aku maafkan ko biarpon ak tau ko xpernah buat salah kt aku..bhahhaahhah sjer nk troll :P

    ReplyDelete
  2. Samalah...sis pun x beli jugak...selamat hari ry & maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  3. tak sedar pun kan raya lagi seminggu.huhu..

    SELAMAT HARI RAYA JUGA :)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya, gadis. Mohon kirim tart nenas sebalang ke sini. ;p

    ReplyDelete
  5. kau punya update kan.
    mcm sebulan annti baru update lagi.hahah.
    em em


    SELAMAT HARI RAYA CAMY.
    sebab aku da besar,tak dpt duit raya.jadi,aku nak
    duit raya juga dari kau. belajar jgn lupa.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raye camy. even raye seminggu lagi. tp lu dan gua bizi macam rosemahh. maka gua pon nak wish awal. kbai

    ReplyDelete
  7. wah awalnya ucap
    hehe
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  8. Slmt hr ry buat tn blog jg...maaf zahir btin....

    Pssss.....cuba la....pasti puas ht.....

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya camy.
    maaf zahir dan batin juga. ;)

    ReplyDelete
  10. hahha...rilekla...skl pun xbuat apa lagi...

    selamat hari raya..mohon tuan rumah kirim kad raya..hehhehhe

    ReplyDelete
  11. selamat hari raye...

    *nnt jgn lupe hulur duit raye ehh...huhuhuhu*

    ReplyDelete
  12. belum beli lagi? camtu beli r baju same kaler ngan aku.. baru sedondon =P Aku pun nak ucap selamat ari raye gak kat ko.. maap r ngan penaipan aku yang kadang2 merepek sangat tu.. T__T

    ReplyDelete
  13. lepas raya baru update blog ke?

    ReplyDelete
  14. lagu raya m. nasir yang sedang berdendang dang dang di radio suria fm itu aku tujukan pada mu camy.

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya...
    Maafzahir batin...

    jgn lupa main mercun ya.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. Salam Aidilfitri, dari kak eMMe , lame giler akak tak lawan Camy di sini.. so sorry dear... bz je.. jarang free, ni free tu yg sampai sini..

    take care dear!

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya & maaf zahir batin

    ReplyDelete
  18. salam aidilfitri,maaf zahir dan batin
    kutip duit raya banyak banyak.makan berpada-pada..ingat ke aku sama..heehe

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya Alya .. nak duit raya? hihihi :P

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya Camy! Nak raya rumah boleh? Heeee. Err tapi rumah kau kat mana? -__-

    ReplyDelete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia