Perbezaan Punk dan Gothic




macam beruk


Aku bosan. Lemau. Payau. Masin. Tawar.


Aku tau aku dah lama tak update. Walau hakikatnya aku dah update 3 hari lepas. Aku ni bukanlah manusia yang mampu update entry setiap kali bernafas. Tidak. Aku tak segenius itu. Tapi dalam facebook dulu ya. Aku seorang genius. Aku update status setiap kali bernafas. Dan aku ada terbaca dalam satu belog bahawa golongan yang update status setiap kali bernafas di facebook itu adalah golongan yang patut disimbah asid. Kerana takut disimbah asid lalu aku terus mengdeactivate facebook tanpa segan silu.



Kerana itu aku tak mahu pisang berbuah 2 kali.  Atau 3 kali. Atau 4 kali. Atau 5 kali. Kerana sesungguhnya memakan pisang yang berbuah 23456789 kali adalah sangat tidak baik untuk kesihatan. Dan boleh menyebabkan mandul.



 Bulan ni saja baru ada 6 entry. Campur ni 7. Pehh failed. Konsistensi tu takde. Apatah lagi okkurasi. Sangat jarang. Sejarang gigi jiran aku yang aku selalu curi wifi dia. Eh silap. Gigi dia tak jarang. Dia cuma jongang je. Atau dalam kata lain jongos. Tadi aku nampak dia dok ngintai-ngintai aku. Apsal entah. Mungkin dia terkagum dengan kewibawaan aku. Mungkin juga dia nak jadikan aku menantu. Oh part tu aku takleh terima. Aku taknak! Tidak! Aku menjerit-jerit manja sambil melentok-lentokkan badan. Awww =.=



Dan sekarang aku dah tak tahu apa nak tulis.


Kbai







57 comments:

  1. Berat nih..langsung tak dapat fikir kaitan entry dengan topik..langsung tak ada perkataan Punk atau Gothic...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, tengok gambar beruk tu pun dah tau


      hahaha

      Delete
  2. serius comel org utan.aku suka.haha
    ah,ok.deactive fb + mandul + jongos = entry


    good job.haha

    ReplyDelete
  3. eh rileks la..tengok cik,makin lama makin nazak.huarghh ^^

    ReplyDelete
  4. tu bukan macam beruk . tu memang beruk .
    eh ? ke orang utan ?
    peningpening

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin cimpanzi



      tapi takpe, dah memang keturunan mereka begitu.
      sape lah kitauntuk menghalang itu semua daripada terjadi.


      hahaha

      Delete
    2. ke e-darel??errrr...


      bai.tc camy

      Delete
    3. jahat laa belake . kesian gua -.-

      Delete
    4. jahat laa belaka . kesian gua -.-

      Delete
  5. entry ni comel . hehe . :)

    ReplyDelete
  6. okay , tade citer pasal punk , haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr sebenarnya ada la.

      cuba kau baca betul-betul. adee

      Delete
  7. hahaha boleh tak saye nak setuju bab simbah asid pd org2 yg hidupnye asek nak update status fb jek???
    sumer bende nak citer, jadik meluat pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh boleh.
      sila sila, jangan segan-segan. haha

      Delete
  8. bila dah abis baca, baru dapat DIFFerentiate antara keduanya. fuh (kesat peluh)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana faham

      sesungguhnya anda adalah salah seorang dari mereka-mereka
      yang gojes. terima kasih :D

      Delete
  9. sila tukar tajuk entri anda. hahaha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, err, err



      tettt. masa dah tamat!

      takdan nak tukar chic na. betulll


      :D

      Delete
  10. =oo= sukenyer....aku...arggghh

    ReplyDelete
  11. hahaha...kelar la Camy ni..
    entry kamu sgt mencuit hati akak
    akak suke baca, ur writing unic
    i likeee..kalo de button like, akak laju2 je like tau, heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.
      ala, kat emme ni jangan cakap kuat-kuat.
      malu tau. errr *blushing

      Delete
  12. Apa bezanya? Hahaha. Btw, gambar tu kiut. Kahkahkah.

    ReplyDelete
  13. haha xpe xpe...gap 3 hari jer....tu la memudahkan keje kalau da buat scheduled post in advance... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kadang-kadang nak buat entry pun takde idea oh.


      susah jugakk -_-

      Delete
  14. hentam saja labu.. :)
    nice blog n n3 lah..
    wpun simple..sy suke bace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem ehem

      adehh, malu pulak rasa. wakaka :D

      Delete
  15. Haha. Entry ni lain tajuk dari isi. Gambar beruk je yang ada kaitan dengan tajuk. Comel betul akak ni melawak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem ehem.

      sukacita dimaklumkan akak memang comel.
      hahahahahaha :D

      Delete
  16. makan pisang boleh mandul ke?
    aku baru lepas makan pisang.
    okbai.

    ReplyDelete
  17. tapir aku berminat dengan berok di dalam gambar anda.jadi,boleh gua mintak nombor dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. sila move kan cursor anda ke atas, dan bertanya beliau sendiri.

      sila sila

      Delete
  18. nak tya nie. makan pisal boleh mandul ke. hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan pisang boleh kalau banyak kali sangat berbuah.


      tapi kalau pisal err serius aku tak tahu. haha

      Delete
  19. Nampak sangat bosan, lemau, masin, tawar sume tu ada. Entry rojak, okey gak! Haha.

    Btw, update entry gap 3 hari tak okey ke? Cuma ada 7 entry untuk bulan ni tak okey ke? Erkkk! Cepat2 lari balek umah nak update entry laju2 terus :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. nampak sangat jarang hapdate kan. kan?


      :D

      Delete
  20. beruk punk ok lagi..beruk gothic..watDahell..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err. kejap

      *imagine beruk pakai balck n white. errr

      Delete
  21. kahkah. lu ni dulu mesti bebudak gothic yg berpeleseran dkt times square kan?

    ReplyDelete
  22. janji ade bende nak dicitekan ye tak? tak kesah r pasal ape pun.. yang penting effort nak update tu ade ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sebenarnya cuti hari ni. hakhakhak :D

      Delete
  23. kau ni kan!! memang la..

    termenung 16 saat aku bace entri kau ni wey. terkedu kerana tajuk lari dah 1 hal, cerita ending kbai pun 1 hal. tapi aku suka. kau buat in d end pembacaan aku dgn kata-kata 'lol, minah ni. slamber je entri'. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni kan.

      dari hari tu lagi buat aku terharu. sobss haha :D

      Delete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia