Tanpa Kata Rabu







kini, blog aku berusia setahun. k.

53 comments:

  1. yeap...btl tu....

    hepi 1st ann to ur blog...

    ReplyDelete
  2. Tahniah, moga akan terus ke usia menambah angka.

    ReplyDelete
  3. nice quotes.

    happy birthday lyakamelia.blogspot.com. ngee.. :)

    ReplyDelete
  4. dah setahun ke?...
    tahniah lah ye

    ReplyDelete
  5. never regret. don't stop just go. haha

    tahniah dah setahunnn ! :D

    ReplyDelete
  6. selamat setahun berblogging. mohon hasilkan entri berbau senyuman angau khas untuk aku pliz. t aku belanja piza. kihkih

    ReplyDelete
  7. klau da setahun mesti dah boleh berjalan blog ni kan..keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam dia dah pandai panggil ibu. hihi

      Delete
  8. -____-


    hepi bufday untuk blog anda...

    ReplyDelete
  9. ada gak benda yg patut di regret kalau buat...

    ReplyDelete
  10. lama gila blog hang dapat bertahan. den setiap tahun mesti buat blog baru.har3

    ReplyDelete
  11. well,when u put it that way,...interesting interesting...
    hentam saja laaa labu!hehehe

    ReplyDelete
  12. lamanya menyepi tanpa kata-kata... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kata-kata tu banyak. cuma tak terluah. cehh haha

      Delete
  13. tahniah! teruskan berblogging sehingga usia blog anda 10000 tahun... kih kih kih... :D

    ReplyDelete
  14. mungkin hari nie kita ragu-2,but one day it the great decision.

    haha,usia hang pulak berapa..kehkehekh

    ReplyDelete
  15. hepi besday blog.. hepi besday blog.. ^__^

    ReplyDelete
  16. Never regret ya? Setiap yg berlaku tu tak kira baek ke buruk mmg dah dirancang camtu. So nak regret, apa gunanya? Haha!

    Selamat berusia setahun blog AkuGadis! Bila nak banje makan cake? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lah ke rumah. aku buat cake special. hehe

      Delete
  17. because they are prayers. :)

    ReplyDelete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia