K.A.M.E.L.I.A




Sebulan.
Dalam tempoh itu.
Macam-macam berlaku.
Buat aku rasa nak muntah.
Buat aku menjerit.
Rasa nak terberanak pun ada.


Apa-apa pun.
Terima kasih kepada yang mencari-cari.
Aku ada saja disini.
Mencari identiti diri.
Cehh.







80 comments:

  1. muntah.
    menjerit.
    terberanak.


    jadi,mana baby nya :D

    ReplyDelete
  2. ko patah hati ke hape ni?? selamat merawat camy sayang. :)

    dun wori bebi, i ada sini. sentiasa menyayangi u. *muntah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap-kejap nak amik baldi.

      ok sila :P

      Delete
  3. welcome back dear !

    hahaha.amboihhh lama betul sepi eh. eh ehh, jgn terberanak dulu. sabar. hihihihi

    ety masuk tidur dulu tau. dah ngantuk :D

    ReplyDelete
  4. sabar eh...sabar... :)
    good things will come.they always do.
    berdasarkan pengalaman saya tahun ni...
    maaf lama xjejak ke sini...i'll make up for it, k! i promise!heee~

    ReplyDelete
  5. identiti diri hilang ek..bahaya tu..kang orang ingat warga asing..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada orang cakap muka aku macam indon. erks -_-

      Delete
  6. Replies
    1. bajet ketika susah itu perlu. hoho :D

      Delete
  7. Selamat bertemu identiti sendiri. Good Luck

    ReplyDelete
  8. nama sbnar ka kamelia tu? sdap. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah. nama jiran sebelah,
      sudahla nama sedap chumel pula. hewhew :P

      Delete
  9. kamelia? wah teringat lagu irwansyah

    ReplyDelete
  10. Errr....no komen.....but welcome back....

    ReplyDelete
    Replies
    1. back ke mana? ker reverse? lalala

      Delete
  11. hidup hiruk pikuk? beri ruang pada diri sendiri untuk menarik nafas dalam keadaan yang nyaman. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlalu banyak memberi ruang pda diri sendiri pun tak bagus juga =='

      Delete
  12. Kadang2 aku pun nak taip entri cam ni.. :D

    ReplyDelete
  13. dah jumpa ke belum identiti diri?

    ReplyDelete
  14. ingatkan dah menghilangkan diri. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memula memang rasa nak buat centu.

      ceh bajet ahaha :D

      Delete
  15. tanda2 nak mngandung la tu . Errrrr :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah sudahh, tolong carikan ubat :P

      Delete
  16. sampai nak terberanak ke beb? parah..[arah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susahla kalau terlalu subur ni. haha :D

      Delete
  17. lame sangat hilang.. aku ingat dah stop ke ape tu yang tercari gak tu.. huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kau tak sabar kan nak buat jamuan perpisahan?

      #tetiba

      Delete
  18. Eh, taktau lak yg kau mengandung. Dah terberanak lum Camy? Selamat berpantang ya :P

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. dah tadi. tapi dia kerek sangat lahh

      Delete
  20. salam kenal awak..:)
    kita dtg follow awak

    ReplyDelete
  21. Camy, kemana kamu..kata ada..ni dah takde lak ni, hehehe... take care n mish ya!

    ReplyDelete
  22. aku pun tgh carik identiti aku. tp belum jumpa. apalah nasib -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah kita perlukan kaunseling?

      Delete
  23. krisis identiti ni biasa..ni namanya membesar.kalau tidak,kita akan sentiasa stagnant dan berada di takuk yang lama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. membesar? errr yeah!! tetiba aku terasa muda :P

      Delete
  24. untunglah ada yang cari..

    dah jumpa ke identiti diri kalau tak aku nk suruk ko pollow power rangers je.hehe

    ReplyDelete
  25. alhamdullilah masih bernafas..heh acane rasa terberanak..cerita skit pengalaman..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. dia macam err.
      ha macam tu lah

      Delete
  26. Replies
    1. mungkin tentang kamelia dan anak-anak?

      Delete
  27. sebulan tu singkat je..cube 2 bulan plak..tambah rindu.hik3

    ReplyDelete
  28. sebulaan tu singkat je..cube 2 bulan plak..ekeke

    ReplyDelete
  29. salam,,

    saya ternampak awk nak tau mcm mana letak Free Online User kat sebelah atas tu..

    lagipun, placing Free Online User awk tu dah lari skit lah =)

    nak bg nampak, tukar font ke #000000

    nak tau tengok sini

    http://amaturdesign.blogspot.com/2012/07/status-online-user-kat-atas-blog-guna.html

    apa pun, saya dah follow awk juga =)

    kalau nak tau apa2 tutorial, boleh tanya kat saya.. kita leh sama2 belajar =) ..

    jumpa lagi.

    ReplyDelete
  30. kenapa melarikan diri ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada lari. menyorok sikit je, kih3

      Delete
  31. Teruk sangat bunyinya.
    Kau berbadan dua tak?
    Sebab kalau tidak, aku boleh berhenti risau sekarang.

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. OK KO OK OK KO OK KO. err Ok dah kot

      Delete
  33. 'searching' begin now

    .
    ..
    ...
    ....
    .....////\\***

    searching error!! please try again..

    kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal. banyak kali dah aku try hampeh je

      Delete
  34. Semoga kau ketemu yang terbaik untuk dirimu.. ;)

    ReplyDelete
  35. Apapun salam ramadhan, masih belum lewatkan. :) Kalau muntaj time puasa, batal tu :P...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Ramadhan abg Taliff. hewhew

      Delete
  36. den ingatkan hang sembelit lama sangat hilangkan diri.

    hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas aku mencari cikit teck aun tu tauu :P

      Delete

Hentam saja la labu.

Copyright ©. All Right Reserved by LyaKamelia